Harvest Centerpieces för inredning

Att skapa skördecentrum för inredning ger en varm och festlig touch till ditt hem, särskilt under höstsäsongen. Här är några idéer för att skapa vackra och inbjudande skörden:

Pumpa Vas Mittpunkt

Håla ur en medelstor pumpa och använd den som en vas. Ordna en bukett höstblommor, som solrosor, mammor eller prästkragar, och placera den inuti pumpan. Lägg till kvistar av eukalyptus eller annan grönska för konsistens.

Kalebass med levande ljus

Ordna en mängd olika små kalebasser och minipumpor i en rustik träbricka eller en dekorativ skål. Placera höga koniska ljus eller små votivljus bland kalebasserna för en varm och mysig atmosfär.

Rustik trälåda med vetestjälkar

Fyll en trälåda eller låda med torkade vetestjälkar. Lägg till några minipumpor, tallkottar och konstgjorda höstlöv för en rustik och skördinspirerad mittpunkt. Denna fungerar bra som bordslöpare eller brännpunkt på en mantel.

Äpple och kanel mittpunkt

Fyll en glas- eller träskål med röda och gröna äpplen. Nestle kanelstänger bland äpplena för en doftande touch. Överväg att lägga till små klasar av torkad lavendel eller höstblommor för extra färg.

Mason Jar ljusstakar

Knyt garn eller säckvävsband runt murarburkar och fyll dem med små ekollon, tallkottar eller färgglada höstbär. Placera votivljus inuti burkarna och arrangera dem i ett kluster för en charmig och enkel mittpunkt.

Cornucopia av frukt och grönsaker

Använd en ymnighetskorg som bas för ditt mittpunkt. Fyll den med ett sortiment av höstfrukter och grönsaker som äpplen, päron, vindruvor, fikon och minipumpor. Lägg till några faux löv och grenar för en riklig look.

Höstens blomsterarrangemang

Skapa ett blomsterarrangemang med hjälp av höstblommor som rosor, dahlior och asters. Blanda i grenar av torkat vete, färgglada bär och kvistar av eukalyptus. Ordna dem i en vas eller en dekorativ behållare för en sofistikerad mittpunkt.

Leave a Reply

Previous post Ö-Tema köksdekoration
Next post Utomhusfestdekoration – Bevarar minnena från evenemanget