Candle Centerpieces dekorationsidéer

Ljuscentrum är ett mångsidigt och elegant sätt att lägga till atmosfär och stil till din heminredning. Här är flera dekorationsidéer för ljusets mittpunkt för olika tillfällen och stilar:

Flytande ljusskål

Placera flytande ljus i en klar glasskål fylld med vatten. Lägg till blomblad, kulor eller flytande blommor för en delikat och fridfull mittpunkt. Detta fungerar bra för bröllop, middagar eller som vardagsinredning.

Rustik lykta arrangemang

Arrangera en samling rustika lyktor i olika storlekar som mittpunkt. Fyll dem med pelarljus eller LED-ljus för en mysig och bondgårdsinspirerad look. Omring lyktorna med grönska eller säsongsbetonade inslag.

Candle Trio i Hurricanes

Gruppera tre orkanvaser eller glascylindrar i olika storlekar. Placera pelarljus av olika höjd inuti varje orkan. Lägg till dekorativa element som sand, stenar eller säsongsbetonade accenter runt orkanerna.

Träbricka med votivljus

Ordna en mängd olika votivljus på en träbricka. Lägg till små dekorativa element som tallkottar, bär eller falska löv för en enkel men charmig mittpunkt. Detta är lämpligt för en rustik eller naturlig inredning.

Taper Candle Holder Trio

Skapa en trio av koniska ljushållare i olika höjder. Ordna dem i mitten av bordet och välj ljus i samordnande färger. Denna klassiska och tidlösa look är perfekt för formella middagar och fester.

Spegel och värmeljusdisplay

Placera en stor spegel i mitten av bordet och arrangera ett sortiment av värmeljus ovanpå. Spegeln reflekterar levande ljus, vilket skapar en bländande och romantisk effekt. Lägg till små blomsterarrangemang eller grönska för en extra touch.

Ljus och blomkrans

Skapa en krans med falska eller torkade blommor och fläta ihop den med ljusslingor. Placera ett stort pelarljus eller en grupp mindre ljus i mitten. Detta mittpunkt fungerar bra för speciella tillfällen eller som en samlingspunkt på en mantel.

Leave a Reply

Next post Flyttchecklista – 8 veckor före flytt